Contacteaza-ne 031 425 21 47

Despre PonticTour.ro

PONTIC TOUR este o agentie touroperatoare tanara, ce isi doreste sa vina cu un plus pe piata de turism din Romania: TURISMUL CULINAR.

De ce asociem turismul cu latura culinara?
Simplu! Pentru ca nici o vacanta sau scurta calatorie, fie ea si in interes de afaceri nu poate face abstractie de latura culinara.
Orice s-ar spune turistul trebuie sa manance si, cu atat mai mult, atunci cand este plecat din zona de domiciliu aceasta necesitate poate deveni o problema in cazul in care este insuficient sau prost satisfacuta si poate transforma vacanta intr-un cosmar. Exista multe persoane carora buna dispozitie le-a fost perturbata de un serviciu culinar sau de un preparat de proasta calitate sau care nu s-a potrivit preferintelor. De ce sa nu preintampinam si acest posibil neajuns?

Mai mult, majoritatea turistilor ajunsi intr-o zona noua intra mult mai repede in contact cu cultura din zona respectiva prin intermediul preparatelor culinare specifice.

De ce OFERTE  DE TURISM CULINAR? Pentru ca TURISMUL CULINAR:

  • Nu este sezonier
  • Nu are limita de varsta
  • Se adreseaza ambelor sexe
  • Buna dispozitie a turistilor nostri este importanta pentru noi

Atunci cand concepem sau alegem ofertele turistice pornim de la un pincipiu simplu si anume acela potrivit caruia cu totii avem acelasi sef, CLIENTUL, care ne poate concedia oricand, hotarandu-se sa cumpere din alta parte. 
De aceea, oricine va gasi la noi cel mai bun sfat pentru alegerea celei mai bune variante de vacanta.
Si stiti de ce? Nu pentru ca am fi cei mai buni, ci pentru ca facem tot posibilul pentru a fi!

Veti gasi la noi oferte turistice din cele mai variate: sejururi, city-break, last-minute, circuite, croaziere, oferte turistice ptr. turismul de aventura, oferte turistice de business, oferte turistice pentru elevi si studenti etc., dar pentru fiecare oferta turistica vom avea si indrumari culinare, iar ofertele vedeta vor fi OFERTELE DE TURISM CULINAR.

Vom cauta pentru dumneavoastra cele mai bune oferte turistice interne si internationale, va vom consilia pentru a face cea mai buna alegere de vacanta si, nu in ultimul rand, vom cauta locatiile turistice care au si un potential culinar ridicat.

Suntem in piata nu doar pentru a va vinde pachete turistice, ci pentru a gasi variantele cele mai potrivite exigentelor dumneavoastra pentru asigurarea unei vacante confortabile, de neuitat, intr-un cuvant: O VACANTA DE BUN GUST!

Pentru ca VREM SA DAM GUST VACANTELOR DUMNEAVOASTRA!

x

NEWSLETTER

AFLA TOATE NOUTATILE

Daca vrei sa fii primul care afla despre noutati, promotii, scrie-ne adresa ta de e-mail mai jos si-ti vom trimite periodic newsletter-ul PonticTour.