Contacteaza-ne 031 425 21 47

Despre PonticTour.ro

Acest site este creat si administrat de SC Pontic Tour SRL, o societate comerciala cu sediul social in Bucuresti, Bd. O. Goga nr. 23, Bloc M106, Scara 5, Et. 1, Ap. 508, Sector 3 , numar de telefon: 0758.55.88.18., adresa de e-mail: office[at]pontictour[dot]ro, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub numarul J40/4011/2014, avand cod unic de inregistrare 33005489, titulara a licentei de turism pentru agentii tour-operatoare cu nr. 7168. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza www.pontictour.ro. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupun implicit acceptarea acestor termeni si conditii.

1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii privind ofertele si programele turistice ale Pontic Tour, informatii despre destinatiile promovate, abonare la newsletter, achizitionare de produse Pontic Tour, rezervari, precum si prin e-mail, etc. Orice utilizare in alte scopuri decat acestea nu este permisa.

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):
- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.
- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
- neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase
- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site
- utilizatorul www.pontictour.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului
- utilizatorul www.pontictour.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului; copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare
- utilizatorul www.pontictour.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

2. Confidentialitate si informatii personale
www.pontictour.ro este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 31421. Informatiile dumneavoastra personale detinute de Pontic Tour in momentul inregistrarii pe site sau cumpararii de servicii turistice sunt protejate in conditiile legii 677/2001. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare online utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date Pontic Tour si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre Pontic Tour si de partenerii sai agreati. La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la office[at]pontictour[dot]ro, Pontic Tour se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pontic Tour se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

3. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala
Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Pontic Tour sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu Pontic Tour sau partenerii sai. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Pontic Tour. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al Pontic Tour, Pontic Tour nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Pontic Tour si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil. Pontic Tour sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Pontic Tour nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

4. Termenii si conditiile rezervarii hoteliere
Tarifele hotelurilor nu se garanteaza decat pe baza unei rezervari confirmate. Mesele incluse in fiecare tarif sunt specificate la rubrica Masa pe site-ul Pontic Tour. In anumite destinatii este posibil sa se perceapa taxe locale platibile direct la hotel. Conducerea hotelului are dreptul sa ceara la sosire detaliile cardului de credit sau un depozit care sa acopere si sa garanteze orice costuri suplimentare care pot aparea in timpul sederii dumneavoastra. Cazarea se face de obicei intre 12.00 si 14.00, ora locala, in ziua sosirii programata in rezervare. Pentru a evita probleme la cazare, va rugam sa ne informati in cazul in care veti ajunge mai tarziu la hotel. Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Toate hotelurile publicate pe www.pontictour.ro solicita ca cel putin unul dintre pasageri sa aiba 18 ani impliniti. In cazul neprezentarii la hotel, se va aplica o penalizare de minimum o noapte (pana la maximum costul intregii sederi, in functie de politica de anulare a hotelului). Cererile de rambursare, ca urmare a neutilizarii in totalitate sau partiala a serviciilor turistice, trebuiesc insotite de o confirmare scrisa din partea hotelului. Aceasta confirmare nu garanteaza returnarea contravalorii serviciilor neutilizate si va fi onorata numai in cazul in care hotelul accepta returnarea contravalorii. Toate rezervarile vor fi onorate numai pentru persoanele pe numele carora s-a facut rezervarea. Schimbarile de nume nu sunt permise.
In caz de imposibilitate fortuita de a onora rezervarea, Pontic Tour isi rezerva dreptul de a inlocui hotelul sau alte servicii confirmate initial cu altele de categorie similara sau superioara, fara nici un fel de alta compensatie in schimb sau de a returna banii integral in cazul in care este imposibila oferirea unei alternative. Tipurile de camere pot depinde de disponibilitatea acelui tip de camera in hotel si pot varia in functie de hotel si/sau de tara.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta standardele locale. Criteriile si cerintele specifice aplicate pot diferi de la tara la tara, ca urmare clasificarea hotelurilor ofera doar o idee generala a calitatii hotelului si un nivel aproximativ de facilitati, servicii si comoditati. Pontic Tour nu se face responsabila de aceasta varietate in ceea ce priveste clasificarea hotelurilor intre tari, tipuri de camere si informatiile despre hotel legate de aceste chestiuni. Este responsabilitatea persoanei care face rezervarea sa se asigure ca tipul de camera rezervat este adecvat numarului de persoane care calatoresc.
Orice reclamatie trebuie depusa in scris la sediul Pontic Tour in maxim 30 zile de la data iesirii din hotel. Nu vom lua in considerare reclamatiile care nu au fost supuse atentiei hotelului pe timpul sederii clientului. Orice reclamatie trebuie raportata pe loc hotelului. Nu suntem responsabili pentru compensarea niciunei situatii care ar fi putut fi rezolvata la fata locului daca hotelul ar fi fost informat. Pontic Tour nu va fi responsabila pentru orice inconveniente sau rezultate ale unor circumstante neprevazute cum ar fi inundatii, cutremure, revolte, acte teroriste, acte guvernamentale sau schimbarea autoritatii dintr-o tara, conditii de vreme nefavorabile sau renovari la hotel care nu ni s-au comunicat in avans.
Dupa efectuarea rezervarii, va rugam sa verificati si sa va asigurati ca toate detaliile din voucher (cum ar fi adresa hotelului, informatiile despre hotel, oras si tara) sunt corecte. In acest mod veti fi protejat de orice neplaceri cauzate de o eroare a sistemului.

5.Termeni si conditii de rezervare si vanzare a biletelor de avion 
Odata cu efectuarea rezervarii, veti primi de la Pontic Tour informatii referitoare la tariful zborului (valabil la data rezervarii), precum si informatii referitoare la conditii, restrictii si reguli aplicabile biletului de avion ce poate fi cumparat in baza respectivei rezervari. Toate conditiile, regulile si restrictiile aplicabile unui bilet de avion sunt cele dictate de compania aeriana precum si de alti factori (de ex. obligatia detinerii vizei), independenti de vointa Pontic Tour. Aceste reguli, precum si tariful biletului de avion, se pot modifica, prin vointa celor ce le-au impus, pana in momentul cumpararii efective a biletului, fara ca Pontic Tour sa poata fi facuta in vreun fel raspunzatoare. Dupa emiterea biletului de avion, toata responsabilitatea privind efectuarea calatoriei revine companiei aeriene.  Fiecare turist este raspunzator personal pentru respectarea prevederilor serviciilor pasapoarte, vamale, sanitare, etc. ale tarii in care calatoreste. Fiecare client trebuie sa se informeze asupra obligativitatii vizelor la consulatele si ambasadele tarilor in care planuieste sa calatoreasca.

6. Termeni si conditii pentru circuitele de grup
Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Pontic Tour nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora. Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, etc). In aceste cazuri, Pontic Tour va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Pontic Tour nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie. Pontic Tour nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).

7. Termene si conditii de plata. Conditii de anulare si penalitati 
Pentru biletele de avion, plata se face integral in momentul emiterii acestora
Pentru serviciile la sol, fara reduceri Early Booking, plata se efectueaza in cuantum de: 50% in momentul rezervarii, 50 % cu 21 zile inainte de plecare. Pentru serviciile la sol care includ reduceri Early Booking, plata se efectuaza 50% in momentul rezervarii iar diferenta de 50% pana la data expirarii reducerii Early Booking.
Pentru solicitari primite cu mai putin de 21 zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii. Plata se poate face in Euro sau in Lei (caz in care se foloseste cursul BNR din ziua platii + 2% coeficientul de risc valutar). Conditiile de anulare ale unui pachet turistic, precum si cuantumul penalitatilor sunt prevazute separat in Contractul cu Turistul, care se incheie atunci cand se achizitioneaza respectivul pachet. Penalizarile se pot ridica pana la 100% din valoarea pachetului turistic.


x

NEWSLETTER

AFLA TOATE NOUTATILE

Daca vrei sa fii primul care afla despre noutati, promotii, scrie-ne adresa ta de e-mail mai jos si-ti vom trimite periodic newsletter-ul PonticTour.