Contacteaza-ne 031 425 21 47

Vacante in RATE FARA DOBANDA !

Vacante in RATE FARA DOBANDA !

Incepand cu luna OCTOMBRIE 2015, PONTIC TOUR vine in sprijinul clientilor sai cu o noua modalitate de plata a vacatelor : PLATA IN RATE FARA DOBANDA !

Ce inseamna asta ?

Clientii nostrii vor putea achizitiona anumite oferte turistice de la PONTIC TOUR, pe care le vor putea plati in 2, 3, 4, 5 sau 6 RATE FARA DOBANDA.

Pentru a putea beneficia de aceasta modalitate de plata, clienti vor trebui sa detina unul din urmatoarele tipuri de carduri de credit :

- CARD AVANTAJ ( Credit Europe Bank )

- BT STAR ( Banca Transilvania )

- BONUS CARD ( Garanti Bank )

- ALPHA CARD ( Alpha Bank )

- Cardul de credit de la BRD FINANCE.

Indiferent de moneda in care este exprimata oferta, plata in rate fara dobanda de la PONTIC TOUR se va face numai in RON.

In cazul ofertelor turistice exprimate in alta moneda decat RON, pretul final de plata al respectivului pachet se va calcula la curs BNR + 2%, coeficientul de risc valutar.

NU TOATE OFERTELE TURISTICE PONTIC TOUR VOR BENEFICIA DE PLATA IN RATE FARA DOBANDA, ci doar cele mentionate in mod expres !

Procedura de plata este foarte simpla :

Toti posesorii unuia din cardurile de credit mentionate mai sus vor putea sa solicite unui consultant PONTIC TOUR oferte personalizate, din portofoliul detinut de PONTIC TOUR.

Dupa personalizarea ofertei, acceptarea ei de catre client si verificarea disponibilitatii, consultanul PONTIC TOUR, va putea transmite clientului, prin e-mail, un LINK de plata pentru oferta deja personalizata.

Clientul va accesa respectivul LINK, care il va duce catre PAGINA DE PLATA SECURIZATA, LINK ce va fi exclusiv pentru oferta stabilita cu clientul.

Dupa accesarea respectivului LINK, clientul va putea sa efectueze plata, de oriunde, din fata calculatorului, intr-o perioada determinata de timp !

PLATA SE FACE SECURIZAT PRIN PROCESATORUL DE PLATI MOBIL PAY ! FARA RISCURI !

Pentru orice alte detalii legate de aceasta forma de plata, va rugam sa luati legatura cu un consultant PONTIC TOUR !

x

NEWSLETTER

AFLA TOATE NOUTATILE

Daca vrei sa fii primul care afla despre noutati, promotii, scrie-ne adresa ta de e-mail mai jos si-ti vom trimite periodic newsletter-ul PonticTour.